Gemiddelde leeftijd verkering

Wil je weten wat de gemiddelde leeftijd verkering in Nederland is. Is er een ideale leeftijd voor verkering? Krijgen jongens of meisjes eerder verkering?

Wat is de gemiddelde leeftijd verkering in Nederland?

Om de gemiddelde leeftijd voor verkering te vast te stellen gaan we uit van verkering met zoenen en hand in hand lopen. Dus niet verkering op in groep 4. Deze verkeringen duren vaak ook niet lang. Als de verkeringen van jonge kinderen uit gaat zitten ze daar ook niet erg mee.

Wat is de gemiddelde leeftijd voor verkering?

De gemiddelde leeftijd voor verkering is rond de 12 en 14 jaar. Maar het komt ook voor dat meisjes of jongens op hun 11e jaar verkering krijgen, we hebben het over het gemiddelde.

Gemiddelde leeftijd verkering voor het eerst experimenteren met op seks gebied.

Gemiddeld gezien gaan jongeren die verkering hebben tussen in wen leeftijd tussen de 13 en 18 jaar meer op seks gebied. Rond de leeftijd van 13 en 15 jaar beginnen stelletjes met vingeren en aftrekken. Echte seksuele gemeenschap doen jongeren iets later rond hun 15 en 17e jaar

Gemiddelde duur van een verkering

Naast de gemiddelde leeftijd bij een verkering hebben we ook gekeken Hoelang de gemiddelde verkering duurt bij jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Gemiddeld duurt een verkering 6,4 maanden.

Krijgen jongens of meisjes eerder verkering?

Meisjes krijgen op een jongere gemiddelde leeftijd verkering dan jongens.

Check naast de gemiddelde leeftijd verkering ook: