Gemiddelde temperatuur Juli in Nederland

We hebben gekeken wat de gemiddelde temperatuur Juli in Nederland is. Wil je weten wat de de gemiddelde temperatuur in juli per maand is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De Gemiddelde temperatuur Juli in Nederland

De gemiddelde temperatuur Juli in Nederland is 17,9 graden. Juli is een zomermaand waar het gemiddeld rond de 2 graden warmer is dan in de maand Juni. Juli is de maand in Nederland waar het lekker warm is. In Nederland is de maand juli is de temperatuur zelf de de hoogste.

Hoogste temperatuur in Juli ooit gemeten in Nederland

In Nederland met het KNMI de temperaturen in Nederland. Ze hebben de hoogste temperatuur ooit in juli gemeten met maar liefst 37,1 graden Celsius. Je kunt het je bijna niet voorstellen dat het zo warm in Nederland kan worden.

Laagste temperatuur in Juli ooit gemeten in Nederland

Juli is een zomermaand waar in je niet snel aan denkt dat het ook koud zou kunnen worden. Maar het kan natuurlijk wel gebeuren dat in ons kikkerlandje het heel koud word. Er is zelf een laagste temperatuur in juli 0,7 graden Celsius gemeten. Dus rond het vriespunt in juli! Kun je het voorstellen dat je met handschoenen in de maand juli loopt.