Geld gemiddelde nederlander

Hier vind je alle gemiddelden over geld. Wat bezit een Nederlander gemiddeld? Wij hebben voor jou uitgezocht wat de gemiddelden zijn op het gebied van geldzaken.

Gemiddeld uurloon

Gemiddeld Inkomen

Gemiddeld inkomen in het buitenland

Gemiddelde Salaris

Geld Gemiddelde

Stagevergoeding

Aandelen en goud en zilver

Gemiddelde bij een woning

Gemiddeld Zakgeld

Kostgeld

Economie

Geld gemiddelde Nederlander

Geld maakt niet gelukkig, maar een beetje geld is wel lekker om te hebben. Wat verdiend men in Nederland, en wat voor hypotheek hebben mensen gemiddeld en wat kun je vragen aan stagevergoeding. We hebben voor jou alle geldzaken op een rijtje gezet. Of het gaat nu gaat om het gemiddelde salaris, inkomen, spaargeld, hypotheek, zakgeld of uurloon.

Maakt geld gelukkig

Geld maakt gelukkig, economen hebben gelijk. Wanneer je meer geld hebt voel je je gelukkiger. In een onderzoek werd gekeken naar het jaarinkomen per hoofd van de bevolking. Het jaarinkomen werd vergeleken met het geluksgevoel per persoon van dat land.

In geluk en tevredenheid was een groot verschil met landen met een gemiddeld jaarlijks inkomen tot 12.000 euro. In deze landen waren mensen 12% minder gelukkig.

Economen hebben uitgezocht wat het keerpunt kwa inkomsten is om zo gelukkig mogelijk te zijn. In Nederland verdienen we meer dan 12.000 euro en zijn we over een keerpunt heen. Wij worden door geld niet extra gelukkiger eerder wat ongelukkiger.