Gemiddeld aantal Facebook vrienden

Op Facebook zijn er per maand over de hele wereld bijna ene miljard mensen die actief van Facebook gebruik maken. Het gemiddeld aantal vrienden op Facebook verschild enorm per gebruiker. Wie hebben op Facebook gemiddeld meer vrienden, mannen of vrouwen? Wat is Facebook precies? Wat is de gemiddelde Facebook gebruiker.

Wat is het gemiddeld aantal Facebook vrienden in Nederland?

De meeste mensen nodigen een select groepje vrienden en kennissen uit. Want volgens onderzoek kun je niet meer dan 140 mensen actief blijven volgen. Je hebt ook mensen die echt iedereen uitnodigen. Het gemiddeld aantal facebook vrienden in Nederland is 101.9 per gebruiker. Dit is lager dan het gemiddeld aantal volgers op twitter wat 124 is.

Hebben mannen of vrouwen gemiddeld meer Facebook vrienden?

Je zult het misschien niet zeggen, maar In Nederland hebben mannen gemiddeld net iets meer vrienden op Facebook. Bijna de helft van de mannen 45% accepteren ook mensen op Facebook die ze niet kennen. Vrouwen doet dit een stuk minder, maar zijn wel veel actiever op Facebook in het aantal uren per dag.

Wat is het gemiddeld aantal Facebook vrienden per land?

Het gemiddeld aantal Facebook vrienden ligt in Nederland een stuk lager ten opzichte van andere landen in Europa. Het gemiddeld aantal facebook vrienden is 134 vrienden. De Belgen hebben vooral veel vrienden op Facebook gemiddeld wel 162. Het meeste Facebook vrienden vinden we in Amerika . Hier hebben mensen gemiddeld 200 vrienden.

Wie heeft de meeste Facebook vrienden of Facebook likes?

Wie de meeste Facebook vrienden heeft is ons niet bekend. Wel weten we dat Shakira de meeste Facebook fans / likes heeft. Ze heeft op dit moment 100 miljoen likes.

Gemiddeld aantal Facebook vrienden in België

Het gemiddeld aantal Facebook vrienden in België is met 162 een stuk hoger dan in Nederland met 101 Facebook vrienden.

Wat zijn de gemiddelde interesses en gedrag op Facebook.

Volgens Stephen Wolfram heeft 50% van de Facebook gebruikers minimaal 342 vrienden. Mannen praten op Facebook meestal sport en vrouwen over gezondheid. Mannen en vrouwen praten gezamenlijk over files en het weer op Facebook.

Het aantal Facebook vrienden per leeftijd

Mensen die ouder zijn dan 45 jaar hebben gemiddeld een jonge vriendengroep op Facebook. Mensen rond de 20 hebben de meeste vrienden gemiddeld ronde de 300. Dit daalt steeds verder hoe ouder de leden van Facebook worden. Interessant is dat mensen jonger dan 20 jaar minder vrienden op Facebook hebben en Facebook minder gebruiken.

Wat is Facebook?

Wanneer het over Facebook hebben dan bedoelen we de sociale website. Bij Facebook kun je gebruikers uitnodigen en interesses delen met vrienden. Facebook word gebruikt door 1 op de 7 mensen op aarde en is de meest bekende netwerk site.

Check naast het gemiddeld aantal Facebook vrienden