Gemiddelde prijs voor een retour vliegticket naar Bali

Bali is een super mooi eiland in de Stille Oceaan. Voor veel Nederlanders is Bali is een populaire vakantiebestemming. Je kunt hier voor heerlijk eten en genieten van de zon. En de gemiddelde prijs vliegticket Bali is niet hoog. Bali heeft hele mooie landschappen en een bijzondere cultuur. Wij hebben gekeken wat gemiddelde prijs voor een ticket naar Bali is.

Wat is de gemiddelde prijs vliegticket naar Bali?

De gemiddelde prijs voor een retour vliegticket vanaf Amsterdam naar Bali is gemiddeld tussen de 650 en 750 euro. Een belangrijke factor is de tijd wanneer je gaat, maar deze prijsverschillen zijn niet zo groot als bijvoorbeeld een vliegticket naar New York. Naar een ticket voor Bali kun je eventueel ook uitwijken naar Jakarta en vanaf Jakarta reizen naar Bali. Het Vliegveld is een groter dan die van Bali.

Wat is het goedkoopste moment om naar Bali vliegen?

Wanneer we kijken naar de gemiddelde prijs voor een vliegticket naar Bali bepaald de tijd of welke maand waarin je gaat de prijs. Ga je tijdens de wintermaanden dan is Bali een stuk goedkoper dan in het hoofdseizoen wat in de Zomermaanden is. De prijsverschillen zijn niet zo heel groot. De goedkoopste maand om naar Bali te vliegen is oktober en november. De gemiddelde prijs voor een retour vliegticket naar Bali is dan tussen de 650 en 750 euro.

Met welke maatschappijen kun je vliegen vanuit Amsterdam naar Bali?

In Nederland kun je alleen vanaf schiphol naar Bali vliegen. Je hebt de keuze uit veel vliegtuigmaatschappijen die elke dag wel Bali vliegen. Je hebt bijvoobeeld Air France KLM, Lufthansa, Fin Air en vele andere.  Wat handig is om te doen om via skyscanner te checken welke het meest voordelig is. Je kunt hiermee veel geld besparen op je ticket naar Bali door goed ticket prijzen met elkaar te vergelijken.

Wat betaal je gemiddeld voor een hotel in Bali?

De gemiddelde prijzen van Hotels in Bali verschillen enorm. De hotelprijzen zijn in Bali vergelijkbaar zoals in Nederland of goedkoper. Je hebt ook veel resort op Bali waar de prijzen erg hoog zijn. Maar als backpacker kun je ook prima overnachten voor weinig.

Inentingen voor Bali

Wanneer je naar Bali gaat moet je wel rekening houden dat je reisvaccinaties moet gaan halen. Je moet hierbij denken aan:

  1. Hepatitis A wat rond de 55 euro kost
  2. DTP  wat ronde de 25 euro kost
  3. Malaria Pillen, wanneer de oversteek maakt naar de Gili eilanden of Lombok.

Check naast de gemiddelde prijs vliegticket Bali ook: