Wat zijn de gemiddelde kosten reisverzekering

Wanneer je op reis gaat kost dit vaak een veel geld. Er kan altijd iets gebeuren dus je wil goed verzekerd op reis gaan. Wanneer je een reisverzekering neemt dek je jezelf tegen onverwachte kosten. Waneer je een reisverzekering hebt, ben je verzekerd tegen mogelijk schade voor of tijdens je reis. Wat betaal je nu voor de gemiddelde kosten reisverzekering en wat is de gemiddelde prijs voor een reisverzekering per maand?

Gemiddelde kosten reisverzekering

Wat zijn nu de kosten voor een reisverzekering in Nederland. De prijs van een reisverzekering kan enorm verschillen. Dus zoeken naar een passende reisverzekering kan je veel premie schelen door de verschillende aanbieders te vergelijken. Wanneer je kijkt naar de gemiddelde kosten voor een reisverzekering dan maken we onderscheid tussen een doorlopende reisverzekering en een kortlopende reisverzekering.

Wat bepaald de hoogte van de premie voor een reisverzekering?

De kosten voor een reisverzekering of de prijs voor een reisverzekering word door een aantal factoren bepaald:

  • Hoelang ga je op reis, dus wat is de duur van de reis.
  • Wat is het dekkingsgebied van de reisverzekering. Als je bijvoorbeeld  een reisverzekering voor Europa neemt of de wereld dan scheelt het nogal in premie.
  • Je bij de gemiddelde kosten reisverzekering kiezen voor standaard of extra pakket. Een aanvullende reisverzekering heeft bijvoorbeeld annulering, wintersportdekking of extra bagage mee verzekerd.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een kortlopende reisverzekering?

De gemiddelde kosten van een kortlopende reisverzekering is de beste keus waneer je minder dan 3 weken per jaar op vakantie gaat. Wil je een kortlopende reisverzekering dan betaal je gemiddeld 1,82 euro per persoon per dag.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een doorlopende reisverzekering

Wanneer je meer op reis gaat, dus meer dan 3 weken per jaar. Kun je beter kiezen voor een  doorlopende reisverzekering om dat je dan voordeliger uit bent. Je sluit dan een reisverzekering af en altijd gedekt en verzekerd wanneer je op reis gaat. Een doorlopende reisverzekering is gemiddeld 4,78 euro per persoon per maand . je betaald dan gemiddeld per jaar ongeveer 55 euro.

Wat is de goedkoopste kortlopende reisverzekering

Wil je besparen op de gemiddelde kosten reisverzekering. Dan kun je met goedkoopste kortlopende reisverzekering van Inschared. Wil je een goedkope reisverzekering afsluiten dan betaal je vaak maar een klein bedrag per dag. De gemiddelde prijs van een reisverzekering is niks als je het vergelijkt met schade die geleden wordt. Het kan zo maar komen dat je de bagage kwijt raakt op vakantie. Wil je naast een goede reisverzekering ook andere verzekeringen afsluiten? Bekijk dan eens de gemiddelde kosten van een autoverzekering. Wil je dit risico afdekken dan kun het nu beste kortlopende reisverzekering afsluiten voor minder geld.

Ben ik oververzekerd?

Waar moet ik op letten op te weten of ik oververzekerd ben voor mijn reisverzekering. Wil je het na checken kijk dan eens op allesoververzekeren.nl.

  • Bent je misschien dubbel verzekerd? U heeft 2 verzekering die hetzelfde risico dekken.
  • Oververzekerd zijn kan ook betekenen dat je onnodig verzekerd bent. Je betaalt elke maand je reisverzekeringspremie voor een dekkking waar je nietverzekerd voor hoeft te zijn. Heb ik bijvoorbeeld buitenland dekking nodig?

Check naast de gemiddelde kosten reisverzekering ook: