Gemiddelde masturbatie

Zelfbevrediging of masturbatie is een vorm van seksuele zelfbevrediging. Veel mensen hebben ervaring met zelfbevrediging. Zelfbevrediging resulteert vaak in klaarkomen wat een prettig gevoel kan geven. Wij hebben de gemiddelde zelfbevrediging in Nederland onderzocht.
Gemiddelde zelfbevrediging of masturbatie per week

We doen het allemaal, maar hoe vaak gemiddeld? Is er verschil hoe vaak gemiddeld mannen of vrouwen masturberen? Wij hebben het antwoord. Vooral vrouwen of meisjes praten niet graag over gemiddelde masturbatie. Ze schamen zich hiervoor. Bij jongens is dit een stuk minder. Vrouwen doen het minder vaak dan mannen, maar ze doen het wel. Het onderzoek waar wij onze informatie uit hebben voor zelfbevrediging, bestaat de kans dat de vrouwen het niet volledig eerlijk hebben ingevuld. Hoevaak ze per week aan zelfbevrediging doen.

Hoe vaak doet een man zelfbevrediging per week

Uit onderzoek gedaan door professor Paul Enzlin van het Instituut voor Familiale en Seksuologische Wetenschappen is gebleken dat heren gemiddeld 2,4 keer per week aan zelfbevrediging doen.

Hoe vaak doet een vrouw zelfbevrediging per week

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen een stuk minder dan mannen aan zelfbevrediging doen. Vrouwen doen gemiddeld 0,8 keer per week aan zelfbevrediging.

Doen mannen en vrouwen nog zelfbevrediging waneer ze getrouwd zijn?

In de Amerika is onderzoek gedaan, van de getrouwden mannen doet gemiddeld 40% aan zelfbevrediging. Bij vrouwen doet gemiddeld 30% aan zelfbevrediging.

Check naast de gemiddelde zelfbevrediging of masturbatie ook eens het Gemiddelde aantal bedpartners of de Gemiddelde duur erectie of de Gemiddelde tijd klaarkomen.