Gemiddelde prijs vliegticket Thailand

Wil je op vakantie naar Thailand gaan, zorg dan wel voor de goedkoopste ticket naar Thailand. Thailand is een super mooie vakantiebestemming. De tempels en Thaise landschappen in combinatie met een vriendelijke bevolking. Zorg ervoor dat je niet teveel voor je ticket betaald. Bekijk de gemiddelde prijs voor een vliegticket naar Thailand.

Wat is de gemiddelde prijs vliegticket Thailand?

Niemand wil voor zijn vliegticket teveel betalen. Wat als ik op vakantie naar Thailand ga? De gemiddelde prijs die je betaald voor een retourvliegticket vanaf Amsterdam naar Thailand tussen de 550 – 700 euro. De prijs van je ticket hangt vooral af wanneer je naar Thailand gaat.

Wat is het goedkoopste maand om naar Thailand vliegen?

De gemiddelde prijs die je betaald voor een vliegticket naar Thailand word vooral bepaald door de maand waarin je reist. Ga bijvoorbeeld in de winter dan is het veel voordeliger in Thailand en Azië. Betaald dan een stuk minder dan in de zomer wat het hoofdseizoen is. Tussen oktober en December is het goedkoopste om naar Thailand te vliegen. De gemiddelde prijs voor een retourvliegticket naar Thailand is ongeveer 550 – 700 euro.

Welke maatschappijen vliegen vanaf Amsterdam naar Thailand?

Wil je vanuit Nederland vliegen? Dan kan dat alleen vanaf Schiphol direct naar Thailand vliegen. Vrijwel alle vliegtuigmaatschappijen vliegen dagelijks op Bangkok of andere plaatsen in Thailand. Wanneer je geld wilt besparen is skyscanner  een site waarmee je veel geld kunt besparen door prijzen te vergelijken.

Wat zijn de gemiddelde prijzen voor een hotel in Thailand?

De gemiddelde prijzen van Hotels in Thailand  verschillen enorm. Ben je bijvoorbeeld in Bangkok of juist in een kleiner plaatsje dan betaal je een stuk minder.

Wat zijn de inentingen voor Thailand

Wanneer je naar Thailand dan moet wel reisvaccinaties nemen. Zoals de volgende inentingen:

  1. Hepatitis A 55 euro gemiddeld
  2. DTP  25 euro kost
  3. Malaria Pillen

Wil je naast de gemiddelde prijs voor een vliegticket Thailand meer gemiddelden weten check dan ook eens: