Gemiddelde leeftijd tongzoenen

Hoe moet ik nou tongzoenen? Dit is een vraag die veel jongeren zich afvragen. Wat is de gemiddelde leeftijd tongzoenen? Je hoeft je dus niet te schamen wanneer je het niet of niet precies weet. Tongzoenen is eenvoudig te leren. Het is belangrijk dat je natte lippen hebt, je hoofd scheef houdt en rustig blijft en dus niet te snel willen. Het blijft natuurlijk zo wanneer je veel oefent je steeds beter word in tongzoenen. Op de vraag wat is een normale leeftijd waarop je gaat tongzoenen geven wij antwoord.

De gemiddelde leeftijd tongzoenen

Voor veel jongeren is tongzoenen de eerste intieme ervaring. De gemiddelde leeftijd dat jongeren tongzoenen is 14 jaar. De leeftijd waarop jongeren voor het eerst gaan tongzoenen ligt ongeveer tussen de 11 en 16 jaar.

Tongzoenen jongens of meisjes eerder?

Gemiddeld tongzoenen meisjes een jongere leeftijd dan jongens. Meisjes zoenen voor het eerst rond 13 jaar en jongens gemiddeld rond hun 14e of 15e.

Tongzoenen jongeren steeds jonger?

Jongeren tongzoenen gemiddeld gezien steeds jonger ten opzichte van 40 jaar geleden. Door de invloed van media zijn jongeren steeds sneller geïnteresseerd zijn in seks.


250x250 valentijn

Hoe moet ik tongzoenen?

Weet je niet hoe je moet tongzoenen. Wees niet bang. Wij leggen je uit hoe je moet tongzoenen. Wil je je voorbereiden op een eerste afspraakje, of gewoon dat niewsgiering bent. Met onze instructie weet je hoe zoenen moet. Ben je ouder dan de gemiddelde leeftijd dat jongeren tongzoenen, maak je dan ook niet druk, dit komt vanzelf.

  • Zorg voor een frisse adem
  • Begin eerst rustig met een kus zonder tong en leer de persoon kennen
  • Nu kun je beginnen met de tongzoen, breng je hoofd dicht naar het hoofd van de persoon die gaat zoenen. Belangrijk is dat je dit een beetje gebogen doet. Hierdoor kom je niet met je neus tegen elkaar aan. Je kunt tegelijk de persoon strelen tijden het zoenen of door het haar van je partner gaan.
  • Tijdens het zoenen heb je je ogen dicht, je kan tussendoor wel even elkaar aankijken.
  • Ga je met lippen naar elkaar toe en geef lichte kusjes.
  • Nu is het tijd voor de tong, zorg ervoor dat de tongen elkaar raken. Maak zacht  bewegingen een maak rondje. Doe dit niet te snel of te wild.
  • Tijdens het zoenen adem door je neus.

Check naast de gemiddelde leeftijd tongzoenen ook: