Gemiddelde leeftijd ontmaagding van jongens en meiden

Als we het hebben over ontmaagding dan bedoelen we wanneer een man of een vrouw voor het eerst geslachtsgemeenschap hebben. Als je voor het eest geslachtsgemeenschap heb gehad ben je geen maagd meer. Mensen liegen vaak over de leeftijd waarop ze ontmaagd zijn. Voor veel mensen durven niet te zeggen dat pas op oudere leeftijd ontmaagd zijn. Wat is nu de gemiddelde leeftijd ontmaagding in Nederland?

Gemiddelde leeftijd ontmaagding

De gemiddelde leeftijd van jongeren in Nederland ontmaagd worden is 16,7 jaar. Zit jij boven de gemiddelde leeftijd ontmaagding, maak je dan niet druk. Sommige zijn wat later ontmaagd dan anderen. Jongens experimenteren meestal meer met zelfbevrediging en bij meiden blijft het vaak bij tongzoenen

Gemiddelde leeftijd ontmaagding

Gemiddelde leeftijd sex

De gemiddelde leeftijd waneer jongeren in Nederland voor het eerst sex hebben is rond de 17.

Wat is gemiddelde leeftijd dat een meisje word ontmaagd?

Gemiddeld gezien zijn meisjes jonger dan jongens als ze hun maagdelijkheid verliezen. Meisjes zijn gemiddeld 16,6 jaar oud als ze ontmaagd worden.

Wat is de gemiddelde leeftijd dat een jongen word ontmaagd?

Jongens zijn gemiddeld 16,8 jaar oud als ze ontmaagd worden. Jongens scheppen gemiddeld vaker op over hun ontmaagding dan meisjes dat doen.

Wat is de gemiddelde leeftijd van jongeren in wereld die worden ontmaagd

Als je Wereldwijd kijkt verliezen jongeren gemiddeld hun maagdelijkheid wanneer ze 17,3 jaar oud zijn. In landen als IJsland zijn jongeren gemiddeld het jongste. In IJsland worden jongens en meiden hebben voor het eest seks ze gemiddeld 15,6 jaar oud zijn. Kijk he naar landen met een andere cultuur zoals in Azië dan zijn mensen juist weer wat ouder wanneer ze ontmaagd worden. Mensen uit Azië zijn gemiddeld ongeveer 20 jaar oud.

Wil je weten of je het te vroeg hebt gedaan?

Wil je weten of je je ontmaagding te vroeg hebt gedaan. Eigenlijk bestaat het niet dat je te jong of te oude bent voor ontmaagding. Wel kun je bij ons vergelijken, of je jonger of ouder bent ontmaagd dan het gemiddelde in Nederland. Bekijk hier boven of jij boven of onder de ontmaagding leeftijd van Nederland zit.

Bestaat het maagdenvlies

Ontmaagding was vroeger het scheuren van het maagdenvlies ook wel defloratie genoemd. Het is inmiddels bewezen dat zo’n vlies niet bestaat. Er word veel gespeculeerd over het maagdenvlies. Het is niet een vlies, het is soort richeltje rond de opening van de vagina. Het maagdenvlies kan erg van grote en vorm verschillen.Het zit meestal vlakbij de opening.

Is ontmaagding pijnlijk?

Ben je van plan om voor de eerste keer seks te gaan hebben? Of je ontmaagding pijn doet is erg verschillend, bij sommige dames doet het geen pijn en komt er wel een beetje bloed vrij tijdens de ontmaagding. Maar gemiddeld is de eerste keer niet geheel pijnvrij, tenminste bij de eerste penetratie. Wanneer dit is geweest, gaat het soepeler en doet de ontmaagding vrijwel geen pijn meer. Het kan zijn wanneer je een nauwe vagina hebt, dat de ontmaagding iets moeilijker gaat. Een goede tip is om dan glijmiddel te gebruiken, dit is heel normaal en kun je gewoon via verschillende webshops bestellen.

Bekijk naast de gemiddelde leeftijd ontmaagding ook eens: