Gemiddelde leeftijd seks

De gemiddelde leeftijd seks van jongens en meisjes in Nederland. Wie hebben eerst seks jongens of meisjes? Wij hebben de gemiddelden over het eerst seks hebben uitgezocht.

Gemiddelde leeftijd seks in Nederland

Er zijn mensen die zich schamen over de leeftijd wanneer ze voor het eerst sex hebben gehad. De gemiddelde leeftijd dat jongeren in Nederland voor het eerst seks hebben is 16,6 jaar.

De leeftijd dat meisjes gemiddeld voor het eerst seks hebben?

Meisjes zijn gemiddeld vaak net iets jonger wanneer ze voor het eerst sex hebben. In Nederland zijn meisjes gemiddeld 16,6 jaar als ze voor het eest seks hebben. Er zijn meisjes die sex hebben om stoer te doen of om indruk te maken op jongen. Er niet is echt te zeggen wat een normale leeftijd is voor het eert hebben van sex. Meestal beginnen meisjes niet meteen met geslachtgemeenschap, maar eest met aftrekken en gevingerd worden. Daarna is de stap om echt ontmaagd te worden niet meer zo groot.

De gemiddelde leeftijd dat jongens voor het eerst seks hebben?

Dat jongeren voor het eerst sex hebben speelt erg in hun leven. Sommige jongens hebben sex puur om er bij te horen. Jongens hebben gemiddeld op 16,8 jaar voor het eerst seks. Dit is 2 maanden later dan meisjes voor het eest sex hebben.

Gemiddelde leeftijd seks in België

De gemiddelde leeftijd dat mensen in Belgie voor het eerst seks hebben is gemiddeld 16,85 jaar.

Check naast de gemiddelde leeftijd seks ook: