Gemiddeld aantal werkdagen België per jaar, per maand

Per jaar zijn er in België gemiddeld rond de 260 werkdagen per jaar. Er zijn dus 260 werkdagen per jaar, hier gaan de vakantiedagen en feestdagen natuurlijk nog vanaf. Als Nederlanders hebben we vergeleken wat het het gemiddeld aantal werkdagen in België per jaar is ten opzichte van Nederland.
Wat is het gemiddeld aantal werkdagen België per jaar?

In België word hard gewerkt het gemiddeld aantal werkdagen in 2014 en 2015 is 247 werkdagen. Belgen staan bekend als harde werkers net zoals de Nederlanders. Nederlanders hebben minder vakantie dagen, maar wel een vergelijkbaar aantal werkdagen.

Wat is het gemiddeld aantal vrije dagen België per jaar

Het aantal vrij dagen in België in 2015 is 10 vrije dagen. Dit betekend dat België 3 vrije dagen meer heeft dan het aantal vrij dagen in Nederland.

Gemiddeld aantal vakantiedagen in België per jaar

In België is kwa werken is beter vertoeven dan in Nederlander, want Belgen hebben meer vakantiedagen dan in Nederland. Het gemiddeld aantal vakantiedagen in België is 28 per jaar.

Wat is in België het gemiddeld aantal parttime werkdagen?

Het gemiddeld aantal parttime werkdagen per jaar hangt nauw samen met het aantal dagen dat je per week werkt. In België werken net als in Nederland veel mensen parttime. Gemiddeld werken in België mensen per week 31 uur.