Gemiddeld vreemdgaan

Dat mensen vreemdgaan bestaat als zo de mensheid bestaat. Het exacte getal is lastig te bepalen. Wat is precies vreemdgaan? Wat versta je onder vreemdgaan. Voor veel mensen is zoenen vreemdgaan en andere vinden het bij sex.

Gemiddelde vreemdgaan

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat gemiddeld  30 procent van alle mensen wel eens vreemd is gaat of is gegaan. Dit is dus 1 op de 3 mensen.

Gaan mannen of vrouwen vaker vreemd?

Het blijkt dat mannen bijna even vaak vreemd gaan. De mannen net iets meer volgens onderzoeken bleek dat ongeveer 33% van de mannen en 28% van de vrouwen wel eens vreemd is gegaan. Uit een ander anoniem onderzoek bleek dat vrouwen vaker vreemd gingen en minder vaak gepakt werden of opbiechten. Terwijl het bij mannen in 70% uitkwam. Bij vrouwen was dit maar 25%, het blijkt dat vrouwen beter kunnen omgaan met het vreemdgaan.

Wat is de leeftijd wanneer mensen het vaakst vreemd gaan?

Mannen gaan meestal op jongere leeftijd vreemd, mannen doen dit gemiddeld het meest waneer tussen de 25 en 30 zijn. Vrouwen gaan het vaakst vreemd  net wanneer ze ouder dan 30 zijn.

Kinderen is buitenechtelijk door gemiddeld vreemdgaan

Hier is veel onderzoek naar gedaan en je ziet het vaak in tv programma’s. Volgens schattingen is 10% van alle kinderen in de wereld buitenechtelijk. Dat het 1 op de 10 is natuurlijk heel veel, maar door DNA onderzoek blijkt deze schatting goed te kloppen.

Bekijk naast het gemiddeld vreemdgaan ook eens: