Gemiddeld leeftijdsverschil relatie

Als je op iemand verliefd di een stuk ouder of jonger is, loop je met de vraag wat het gemiddeld leeftijdsverschil relatie is. Niemand kijk er vandaag de dag er meer van op een leeftijdsverschil in een relatie. Je kunt trouwen met een persoon die veel ouder of jonger is en zelfs van hetzelfde geslacht word als gewoon gezien. Wat is eigenlijk het gemiddeld verschil in leeftijd een relaties?

Gemiddeld leeftijdsverschil relatie in Nederland

Gemiddeld leeftijdsverschil relatie is onderzocht door de Viva in Nederland. Uit het onderzoek van de Viva naar relaties bleek dat het gemiddeld leeftijdsverschil in een relatie in Nederland tussen de 3 en 5 jaar is. Wil je meer weten over relatie check dan ook een het Gemiddeld vreemdgaan en de Gemiddelde duur huwelijk.

Zijn mannen of vrouwen in een relatie meestal ouder ?

Vrouwen vallen vaker op oudere mannen blijkt uit verschillende onderzoeken naar het gemiddeld leeftijdsverschil relatie. Daarna hebben mannen liever een jongere vrouw, omdat die meer aantrekkelijk zijn. Dit kun ook zien als een goede afspiegeling in de verdeling van de relaties. Van alle relaties is in 70% de man ouder dan de vrouw.

Grootste leeftijdsverschil in een relatie?

In een huwelijk in Maleisië is het grootste leeftijdsverschil ooit geweest hier was een man van 105 jaar die met een vrouw van 22 jaar is getrouwd. Het leeftijdsverschil was 83 jaar! Een bekender groot leeftijdsverschil is het huwelijk van 26e jarige playmate Anna Nicole Smith en de miljardair  van 89 jaar. Hier was een ook een leeftijdsverschil van 63 jaar. De man Marshall overleed 13 maanden na het huwelijk. Veel mensen zeggen dat ze het om het geld heeft gedaan want het is natuurlijk een stuk meer dan het gemiddeld leeftijdsverschil relatie in Nederland.