Gemiddelde vagina

De meeste vrouwen zijn erg onzeker over hun vagina. Zijn mijn schaamlippen te groot of juist te klein. Hoe diep is een gemiddeld vagina en wat is de doorsnede?

Wat is een gemiddelde vagina?

Een gemiddelde penis of Cupmaat is makkelijk te bepalen, maar bij vrouwen is het meten van een gemiddelde vagina ligt dat een stuk moeilijker. Je kunt als vrouw niet je vagina langs een meetlat leggen. Veel vrouwen lopen met de vraag is mijn vagina gemiddeld. Heb ik een grote vagina of zijn mijn schaamlippen niet symmetrisch. Past elke penis wel in mijn vagina of doet het pijn.

De gemiddelde diepte van een vagina?

De gemiddelde lengte of diepte van een vagina is volgens onderzoek gemiddeld 7 tot 10 centimeter lang. Op het moment dat de vagina in rust is. Een vagina is van nature flexibel en rekbaar. De opening loopt schuin naar boven naar de achterkant van het lichaam.  

Diepte van een vagina tijdens de sex

Tijdens seks en opwinding kan een vagina oprekken tot 200% van de grootte in rust. Dit betekend zo’n 14 tot maximaal 20cm. Gemiddeld is de diepte ongeveer 15cm, dit komt aardig in de buurt van de 14,5cm gemiddelde penis.

Hoe diep is de gemiddelde vagina?

Veel vrouwen vragen zich of hun vagina diep genoeg voor elke penislengte of de gemiddelde lengte van de penis. Ook maken zich zorgen over het uiterlijk van hun vagina en 50% is niet zeker over de grootte hiervan. Elke vagina kan rekken tot elk formaat penis. In de vagina zit een vaginaspier die kan worden opgerekt tot alle formaten penissen. De diepte van je vagina varieert  in welke staat de vrouw is. Als een vrouw in rust toestand is ongeveer 8 cm, maar als een vrouw opgewonden raakt dan word de vagina dieper. Gemiddeld kan een vagina tussen de 14 a 20 cm worden.  De vaginawand is rekbaar, maar bij te diep stoten zal de vrouw die zeker voelen en kan het pijn doen. Het kan komt niet voor dat een vagina daardoor gaat scheuren. Je kunt je  vagina soepeler maken door bekkenbodem spieroefeningen te doen.

Wat is de gemiddelde doorsnede van een vagina?

Wanneer we het hebben over de doorsnee van de vagina, bedoelen we de breedte van de opening. Dit is gemiddeld tussen de 2 cm en 4 cm. Bij een flexibele bekkenbodem kan de doorsnede van de vagina wat groter zijn.

Hoe lang zijn schaamlippen gemiddeld?

Veel vrouwen zijn onzeker over hun schaamlippen. Door de porno industrie worden vrouwen nog meer onzeker, omdat de trend is dat schaamlippen klein en strak zijn. Zoals een klein meisjes heeft. Maar schaamlippen zijn ter bescherming niet symmetrisch en dus niet even lang. De gemiddelde lengte van schaamlippen variert van 2 tot 6 centimeter lang.

Hoelang duurt het gemiddeld voor de vagina nat genoeg is om te seksen

Hoelang het gemiddeld duurt is niet goed te zeggen het hangt er helemaal vanaf hoe opgewonden de vrouw is. Sommige vrouwen worden na 30 seconden al nat of na de eerste aanraking. Sommige vrouwen worden pas heel laat of niet uit uit zichzelf nat genoeg. Het beste is om goede voorspel te houden zodat de vagina nat genoeg word. Of door het gebruik van glijmiddel kun je de vagina ook goed nat maken en lekker seks hebben.

Check naast de gemiddelde vagina ook: