Gemiddeld aantal kilo afvallen ziekenhuisdieet

Wat is het ziekenhuisdieet precies? Hoeveel kilo per week val je gemiddeld af met het ziekenhuisdieet? Wij hebben onderzocht wat het gemiddeld aantal kilo afvallen ziekenhuisdieet is.
Hoeveel kilo per week val je gemiddeld af met het ziekenhuisdieet?

Met het ziekenhuisdieet kun je snel afvallen. Het is een snelle manier om af te vallen en buikvet te verliezen. Gemiddeld is het aantal kilo dat je afvalt met het ziekenhuisdieet 2 kilo per week en 10 kilo per maand.

Gemiddeld aantal kilo afvallen ziekenhuisdieet per week

Met het ziekenhuisdieet val je gemiddeld 2 kilo per week af. Dit natuurlijk een gemiddeld aantal kilo’s per week. Het doel is om met het ziekenhuis dieet 5 kilo per week af te vallen.

Gemiddeld aantal kilo afvallen ziekenhuisdieet per maand

het gemiddeld aantal kilo dat je per maand afvalt met ziekenhuisdieet is 8 kilo per maand. Sommige mensen kunen zelfs wel 20 kilo per maand afvallen. Dit is natuurlijk niet gezond en mag eigelijk alleen onder begeleiding van een arts.

gemiddeld aantal kilo afvallen ziekenhuisdieet

Hoe werkt het ziekenhuisdieet?

Het ziekenhuisdieet werkt als volgt; je lichaam verliest in korte tijd veel vocht en vet. Veel mensen hebben snelle resultaten behaald met het dieet. Het  ziekenhuisdieet is een vetarm dieet. Hierbij eet je gemiddeld slechts 1000 calorieën per dag. Dit is een stuk minder dan het dagelijkse aantal calorieën dat mannen en vrouwen nodig hebben. Gemiddeld heeft een vrouw 2000 calorieën en een man 2500 per dag nodig.

Veel mensen denken dat door veel minder calorieën tot je te nemen je automatisch vet gaat verbranden. Dit is helaas niet de manier hoe het lichaam werkt. Tijdens het ziekenhuisdieet gaat je lichaam door het tekort aan calorieën in soort spaarstand, hierdoor verbrand je niet het gewenste vetpercentage.

Wat is het ziekenhuisdieet precies?

Het ziekenhuisdieet is een dieet wat valt onder het type crash dieet. Dat wil zeggen dat je met het ziekenhuis crash dieet heeft als doel om 5 kilo per week af te vallen. Het ziekenhuisdieet is een 5 dagen dieet met een aantal serieuze bijwerkingen. Het ziekenhuis dieet is niet zonder risico’s en je moet je aan strenge regels houden van ziekenhuisdieet anders zul je niet afvallen.

Hoe is het ziekenhuisdieet dieet ontstaan

Het ziekenhuisdieet is een dieet methode ooit bedoeld voor in het ziekenhuis. Je kunt met het ziekenhuisdieet snel afvallen. Dit is in het ziekenhuis soms nodig om voor bepaalde patiënten zodat ze een medische ingreep kunnen ondergaan. Door het snel verliezen van een aantal kilo’s word de operatie makkelijker uit te voeren. Iedereen wil natuurlijk snel afvallen en hun vetpercentage verlagen. Daardoor is het ziekenhuisdieet snel populair geworden. Daarom is deze manier van crash diëten zeer geliefd. Je kunt het dieet kort volgen, het word ook wel het 5 dagen dieet genoemd.

Het is goed om te weten dat het ziekenhuisdieet eigenlijk bedoeld is om onder professionele begeleiding uit te voeren. Dan verhoog je de kans dat je daadwerkelijk zult afvallen en je BMI zult verlagen. Er zijn wel veel mensen je voorgegaan die zijn afgevallen met het ziekenhuisdieet. Wat je wel ziet is dat er een groot verschil zit in het aantal kilo dat je per week afvalt in 1 week. Wil je het maaltijdschema van het ziekenhuisdieet downloaden?

Wat zijn nadelen van ziekenhuisdieet?

Het ziekenhuis dieet heeft als crash dieet ook nadelen.

  1. Het kan gebeuren dat je niet of nauwelijks afvalt
  2. Je kunt een jojo-effect krijgen doordat je hormoonbalans is verstoord. Dit crash dieet zorgt ervoor dat je biochemie en het Leptine niveau in je lichaam veranderd en last kun krijgen van het jojo-effect.
  3. Extra rimpels en een blekere of grauwere huid. Doordat je minder voedingsstoffen binnen krijgt ga je dit zin in je uiterlijk. Wil je dit voorkomen neem dan genoeg Omega-3-vetzuren. Deze zitten in noten, vis, zaden.
  4. Constant hongergevoel, sneller geïrriteerd, futloos en last van duizeligheid. Sommige mensen hebben krijgen last van slapeloosheid, minder zin in sex en een verhoogde hartslag of hartkloppingen.
  5. Met het ziekenhuis dieet verlies je gemiddeld vooral vocht. Wanneer je stopt met dit crash dieet, word je vochtbalans meteen weer op pijl gebracht.

Leidt het ziekenhuisdieet tot blijvend gewichtsverlies?

Over het algemeen zijn de gemiddeld aantal kilo’s die je afvalt met ziekenhuisdieet er vrij snel weer aan. Je verlies buikkvet, dus wanneer je stopt met het dieet zal je vochtbalans zoals vroeger zich herstellen en kom je weer aan. Je kunt beter overwegen om te gaan afvallen met gezondere diëten om snel af te vallen zoals het koolhydraatarm dieet en het groene smoothies dieet. Je blijft hierbij gezond eten, maar let erg op je inname van koolhydraten.