Gemiddelde penis

Zo lang als mannen leven twijfelen ze over de lengte van hun geslachtsdeel. Is je penis bovengemiddeld groot of juist onder het gemiddelde? In Amerika zijn 1.661 penissen onderzocht en hieruit bleek dat de gemiddelde penis in erectie 14,15 centimeter lang is.

Wat is de gemiddelde penis?

Wat is de gemiddelde penis en hoe belangrijk is de lengte, does size matter. De gemiddelde penis lengte schijnt invloed te heben op de aantrekkelijkheid van een man. Veel vrouw vinden hoe groter, hoe beter. Als je te dik bent maakt een lange penis je niet meteen keer aantrekkelijk.

Grote verschillen tijdens onderzoek naar de gemiddelde penis

Tijdens het onderzoek naar de gemiddelde penis was de kleinste penis maar 4 centimeter. En de langste penis was 26 centimeter. Je kunt de cijfers in twijfel trekken omdat de mannen uit het onderzoek online de lengte van hun penis doorgaven. Wanneer de penis stijf word verschilt de lengte penis tussen stijf en slappe toestand.

Orale seks geeft grotere erectie

Niet elke erectie is gelijk want orale seks leidt tot grotere penissen. Orale seks zorgt ervoor dat mannen meer opgewonden raken. Dit kan niet bevestigd worden door de wetenschappers. Het blijkt dat mannen met een langere penissen meer orale seks krijgen. Volgens onderzoeker aan de universiteit van Indiana. Ooit benieuwd wat de hoelang een erectie duurt?

Gemiddelde penis in Nederland

De penis van de gemiddelde man uit Amerika is 14,2 centimeter. In Nederland is de gemiddelde lengte van de penis groter dan de penissen van onze buurlanden. Mannen uit Bolivia, Soedan Columbia en Venezuela hebben een grotere penis. Benieuwd wat de gemiddelde dikte van een penis is. 

Check naast de gemiddelde penis ook eens: