Gemiddelde hartslag baby

Wat is de gemiddelde hartslag van ongeboren baby? Wat is de hartslag tijdens de bevalling en wat is een normale hartslag voor een baby?

Gemiddelde hartslag baby

Wanneer we naar de gemiddelde hartslag van een baby kijken, dan hebben we het over de hartslag tijdens de zwangerschap. Na 10 weken, 12 weken , 30 weken. Maar ook hebben we het over de hartslag van een geboren baby, of tijdens de bevalling.

Gemiddelde hartslag baby in buik

De hartslag van een baby is flink stuk sneller dan de hartslag van een volwassen. Gemiddeld is de hartslag van een baby tussen 150-160 slagen per minuut. Tijdens de zwangerschap daalt de hartslag geleidelijk. Wanneer je 37 weken zwanger bent dan is de hartslag gemiddeld tussen de 120 130 slagen per minuut in rust.

Gemiddelde hartslag baby zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is de hartslag van een baby sneller dan dan wanneer de baby geboren is. Tijdens de zwangerschap daalt de hartslag geleidelijk. De Gemiddelde hartslag van een ongeboren baby is ongeveer 150 – 160, maar aan het eind van de zwangerschap rond de 130 slagen per minuut. Wanneer je 12 weken zwanger bent kun je het hartje van de baby horen kloppen bij de verloskundige.

Een normale hartslag van een baby van 3 maanden

Een normale hartslag voor van 3 maanden is ongeveer 110 – 160 slagen per minuut. De ideale hartslag is hier tussen de 140 en 150.

Gemiddelde hartslag baby tijdens het persen

Tijdens het  persen kan de word de hartslag  door de verloskundige goed in de gaten gehouden. Een normale hartslag van een baby is ongeveer tussen de 110 en 160 slagen per minuut. De gemiddelde hartslag van een baby daalt tijdens het persen.

Check naast de gemiddelde hartslag baby ook: