Gemiddelde dikte penis

We weten wat de gemiddelde lengte van een penis is, maar wat is de gemiddelde dikte penis? Hoe dik moet de penis zijn om een vrouw het goed te laten voelen. Wij hebben de gemiddelde dikte penis per leeftijd uitgezocht.

De gemiddelde dikte penis in Nederland

Buiten de gemiddelde lengte van en penis zijn veel mannen ook onzeker de dikte van de penis. Als we kijken wat de gemiddelde dikte penis is dan praten we over een omtrek van 8 tot 12 centimeter.

Dikte penis meten

Waneer  je wilt weten wat de dikte van jouw penis is? En of die in de buurt zit van het gemiddelde, dan kun je eigen penis meten. Dit doe je door je penis bij het dikste gedeelte je penis begint te beginnen met meten met een meetlint en bekijken hoe dik deze is.

Als we het hebben over een penis in slappe toestand, dan kan de gemiddelde dikte van de penis sterk nog verschillen. De penis in erectie is gemiddeld tussen 12 cm en 17 cm lang. Maar de dikte heeft gemiddeld een omtrek van 8 tot 12 centimeter. Je hoeft niet een lange penis of dikke penis te hebben voor om goede seks.

Door dat je seks hebt met je hele lichaam en niet alleen met penis is het niet heel  belangrijk.

Om de lengte van je penis te meten, meet van de bovenkant to aan de buik om goed te meten. Wil je de omvang van de penis meten, dan kun je een meetlint om het dikste gedeelte van de penis vouwen.

De gemiddelde dikte penis bij elke leeftijd

De dikte van de penis blijft doorgroeien zelf wanneer jij zelf bent uitgegroeid. Wij hebben per leeftijd geekeken wat de gemiddelde dikte van de penis is. Wanneer je 12 jaar bent is de gemiddelde dikte van de penis 7,6cm, en waneer je 13 jaar oud bent dan is een penis gemiddeld 9,9 cm dik. Kom je op de leeftijd van 14 jaar dan is gemiddelde dikte gegroeid naar 10,1 cm. Vanaf nu gaat het groeien van de penis iets minder hard want als je 15 jaar word dan is er 0,5cm dikte bij en is het gemiddelde 10,6 cm. De gemiddelde dikte penis 16 jaar is 11,0 cm. Wanneer je 17 bent 11,3 cm en als je 18 jaar bent is de gemiddelde dikte penis 11,7 cm. Naast de dikte kun je ook de gemiddelde lengte penis of alle gemiddelde over de penis checken.

Bekijk naast de gemiddelde dikte van een penis ook eens: